Happiness@Work

Teamtrainingen

Samenwerken in een team kan zeer vruchtbaar zijn, maar heeft ook zo zijn uitdagingen. Bijvoorbeeld als er niet goed wordt gecommuniceerd met elkaar, negativiteit en onbegrip heerst of verschillende persoonlijkheden met elkaar botsen. Teamtrainingen kunnen daarbij een handig middel zijn om de onderlinge samenwerking te verbeteren, openheid te bevorderen of een knelpunt te doorbreken. 

Happiness@Work biedt teamtrainingen op maat aan in:

  • Leiderschap
  • Communicatie
  • Efficiency

De trainingen kunnen uiteraard los worden geboekt, maar ook als pakket.

Wat onderscheidt onze training van andere teamtrainingen?

Het unieke van onze teamtraining is dat wij aan de slag gaan met het DNA van elk teamlid. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je in jouw professionele rol alleen (duurzaam) succesvol kunt zijn als je talenten gebruikt die van nature bij je passen. Daarom nemen we bij elk teamlid een DNA-assessment af.

Op die manier maken we van elke medewerker inzichtelijk waar zijn of haar natuurlijke talenten liggen en waar gedrag vandaan komt. Zo kun je elkaars talenten niet alleen leren kennen, maar ook optimaal inzetten en verder ontwikkelen in teamverband. Haal het maximale uit jezelf én je team!

Interesse in onze teamtrainingen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We vertellen je graag meer over onze trainingen, de trainer en eventuele vervolgtrajecten. Kijk ook eens welke oplossingen wij nog meer voor werkgevers bieden, zoals talentmanagement en assessments.