Happiness@Work

Talent Management

Duurzaam inzetbare medewerkers

Duurzame inzetbaarheid wordt een steeds belangrijker thema voor organisaties. Op de lange termijn wil je meer vitale, gezonde en bevlogen medewerkers – en dus meer productiviteit en minder ziekteverzuim op de werkvloer. Want werknemers die nu en in de toekomst gezond, gemotiveerd, competent en productief kunnen werken, zijn duurzaam inzetbare werknemers. Hoe je dat kunt realiseren? Door je medewerkers te laten werken vanuit hun talenten. Happiness@Work is gespecialiseerd in Talent Management en helpt je daar graag bij.

Talent Management: welke mogelijkheden zijn er?

Mensen zijn het meest gemotiveerd en succesvol in werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt en aansluit bij hun competenties. Volgens ons is dat de start van duurzame inzetbaarheid: happy zijn in het werk dat je doet. Door het inzetten van assessments zetten wij ons dan ook in voor het maken van duurzame matches tussen werknemer & organisatie. Bij Talent Management kijken we naar alle talenten van een individu, team of in een organisatie, niet alleen naar de high potentials of de beoogde managers. Om deze talenten te ontdekken, gebruiken we de volgende tools:

Wij helpen je graag bij het ontdekken en ontwikkelen van de talenten in je organisatie. Hoe? Bekijk ons 5-stappenplan voor Talent Management of neem vrijblijvend contact met ons op.

Ook mogelijk: begeleiding bij re-integratie

Werkgevers worden door de wet Werk en Zekerheid voor langere periode aansprakelijk voor zieke medewerkers. Daardoor kunnen de kosten voor uw bedrijf enorm toenemen. Wij kunnen je adviseren over andere contractvormen en projecten inzetten op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Door de jarenlange ervaring op het gebied van re-integratie van medewerkers die uitvallen uit het arbeidsproces, zijn wij zonder meer van toegevoegde waarde. Het energieverlies dat uitval van medewerkers met zich meebrengt voor alle betrokkenen en de enorme kosten die hiermee gepaard gaan, kunnen op verschillende manieren beïnvloed worden. Voor de projecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid kunnen wij bovendien gebruik maken van subsidies van Europees Sociaal Fonds.

Neem contact met ons op