Happiness@Work

DNA Assessment

Ontdek welk werk van nature bij jou past

In samenwerking met BrainCompass bieden wij de mogelijkheid om een DNA assessment af te leggen. Dit doen we vanuit de filosofie dat je in jouw professionele rol alleen (duurzaam) succesvol kunt zijn, als je talenten inzet in een rol die van nature bij jou past. Het is belangrijk om te begrijpen waar jouw gedrag vandaan komt, zodat je je talenten optimaal kunt inzetten en ze verder kunt ontwikkelen. Haal het maximale uit jezelf!

dna assessment Braincompass Happiness At Work

Hoe werkt een DNA Assessment?

Jij bent uniek. De manier waarop jouw hersenen informatie verwerken, opslaan en je gedrag beïnvloeden, is anders dan dat van ieder ander. Om je te kunnen ontwikkelen als professional, is het belangrijk dat je ontwikkelplan is afgestemd op je biologische identiteit. Het DNA assessment helpt daarbij in vier stappen:

  1. DNA analyse: DNA vormt de basis van wat je bij je geboorte hebt meegekregen. Met behulp van een analyse onderzoeken we waar jouw natuurlijke talenten vandaan komen. Bij het verwerken van DNA staat jouw privacy vanzelfsprekend voorop.
  2. Ontwikkelassessment: na je geboorte bepalen levenservaringen jouw verdere ontwikkeling. Dit brengen we in kaart met een neurowetenschappelijk (online) ontwikkelassessment.
  3. Online feedback: de uitslag van jouw assessment combineren we met de uitslag van de DNA analyse, zodat je volledig inzicht krijgt in je biologische identiteit.
  4. Ontwikkeltraject: we helpen je graag om jouw feedbackrapport te gebruiken als startpunt voor een doelgericht ontwikkeltraject. Dat doen we bijvoorbeeld door middel van loopbaancoaching.

DNA assessment Happiness at Work Braincompass

Over BrainCompass

BrainCompass is een innovatief assessment-platform dat de ontwikkeling van professionals vanuit een biologisch mensbeeld ’empowered’. BrainCompass stelt het brein en de ontwikkeling hiervan centraal. Een neurowetenschappelijk gevalideerde ontwikkel-assessment en unieke DNA analyse vormen de basis van het BrainCompass. Met dit persoonlijke en biologische profiel geven wij jou de kennis en het inzicht hoe jouw natuurlijke talenten verder te ontwikkelen of juist in te zetten. Dit zodat jij doelgericht kunt groeien binnen jouw professionele rol.

Neem contact met ons op

Happiness@Work is door BrainCompass gecertificeerd om deze assessments af te nemen. Interesse of meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.