Happiness@Work

Persoonlijk Talent Programma

Ontdek je talent

Wil jij als professional ook leren navigeren op jezelf en een volgende stap nemen in je ontwikkeling? En wil jij deze kans gebruiken om met een Persoonlijk Talent Programma te werken aan jouw (persoonlijke) ontwikkeldoelstellingen?

Het persoonlijk Talent Programma biedt je concrete handvatten om jezelf doelgericht door te ontwikkelen. Je leert vanuit een ander perspectief, met een neurowetenschappelijk fundament en onder begeleiding van een gecertificeerd BrainCompass Navigator/coach, naar je professionele omgeving en carrière te kijken en daar op verder te bouwen. Het programma is ontwikkeld om jou als professional te ondersteunen bij je ontwikkeling en je uit te dagen om kritisch naar jezelf, je natuurlijke talenten én valkuilen te kijken. Door middel van een neuro-wetenschappelijk ontwikkel-assessment (inclusief DNA-analyse) als start van het inzicht in je persoonlijke en biologische profiel.

dna assessment Braincompass Happiness At Work

Inhoud Persoonlijk Talent Programma:

  • BrainCompass ontwikkel-assessment inclusief DNA-analyse;
  • 3 een-op-een coachingsessies;
  • 1 follow-up feedback call.

Na het Persoonlijk Talent Programma:

  • Heb je een uniek biologisch zelfinzicht en heb je jou natuurlijke talenten en valkuilen om weten te zetten in concrete (ontwikkel) doelstellingen;
  • Ben je in staat gesteld en uitgedaagd om kritisch naar jezelf en je professionele rol te kijken;
  • Heb je invulling gegeven aan concrete (persoonlijke) ontwikkeldoelstellingen voor jouw professionele groei.

Kosten & contact opnemen

De kosten van dit programma bedragen € 1.400,- excl. BTW. Interesse? Laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier en we nemen snel contact met je op voor een afspraak.