Happiness@Work

Training Happiness@Work

Wil jij ontdekken waar jouw talenten precies liggen? En wat voor een soort functie/baan het beste bij je past? Omdat je op dit moment twijfelt of je wel op de goede plek zit, of een stap wilt maken en niet precies weet hoe of wat. Of omdat je een nieuwe baan zoekt en wel de juiste keuze wilt maken.

Dan is onze training “Happiness@Work” precies wat je nodig hebt.

Voorafgaand aan de training doe je een TMA assessment. Tijdens de training ontdek je de voorwaarden en de belemmeringen van geluk op de werkvloer. Het assessment geeft je inzicht in je drijfveren en talenten. Met deze input gaan we aan de slag zodat je na de training goed weet wat bij jou past en wat de stappen zijn die je kunt gaan nemen om Happiness@Work voor jezelf te creëren. Of dat nu is in je huidige of in een nieuwe functie of werkomgeving.

De training duurt een dag. Vanaf 9.00 uur ben je van harte welkom. We starten om 9.30 uur en sluiten rond 16.00 uur af. De kosten van de training bedragen € 695,-. Dat is inclusief koffie, thee, lunch en het assessment. Na de training krijg je de uitgebreide rapportage van het assessment mee.

Schrijf je in via info@happiness-at-work.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *