Happiness@Work

Team

Iris van Nes

Met meer dan 15 jaar ervaring in het HR vak bij diverse bedrijven, heeft commercieel econoom Iris van Nes in januari 2011 haar eigen bedrijf opgericht. Zij gelooft dat mensen het verschil maken in organisaties. Zeker als zij hun werk met energie, passie en plezier doen. Daarbij verliest zij de bedrijfsdoelstellingen niet uit het oog. Haar intentie is dan ook om bij te dragen aan persoonlijke en professionele ontwikkeling van medewerkers én van organisaties zodat (strategische) doelstellingen worden gehaald. Iris is resultaatgericht, betrokken, integer en pragmatisch, heeft een gedegen HR achtergrond en actuele business ervaring.

iris@happiness-at-work.nl| 06-18446033 | images (1)

Katja Mosmans

Katja Mosmans is afgestudeerd als commercieel econoom. Daarnaast is zij bedrijfspsycholoog en sportpsycholoog. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven, heeft zij in 2002 haar eigen praktijk opgericht. Als zelfstandig gevestigd registerpsycholoog arbeid en organisatie heeft ze vele mensen uit het bedrijfsleven en de sportwereld begeleid. Op een doortastende manier is zij in staat om mensen te motiveren en  maximaal te laten presteren. De parallellen tussen topsport en het bedrijfsleven zijn daarmee snel duidelijk. De zakelijke ervaring die zij in haar carrière heeft opgebouwd zorgt voor een benadering waarbij Katja zich snel en eenvoudig verplaatst in bedrijfsmatige doelen en persoonlijke kwaliteiten.

katja@happiness-at-work.nl | 06-13448541 | images (1)

Elsbeth Meijer

Elsbeth is afgestudeerd in Nederlands Recht. Daarna heeft zij ruim 12 jaar verschillende functies vervuld binnen de financiële dienstverlening. Als leidinggevende, maar ook als coördinator Training en Ontwikkeling heeft zij zich onder meer bezig gehouden met loopbaanvraagstukken en persoonlijke ontwikkeling. Omdat zij zich hier nog verder in wilde ontwikkelen heeft zij besloten de Beroepsopleiding Loopbaanadviseur- en coach bij VistaNova te volgen. Sinds april 2014 is zij verbonden aan Happiness@Work als Loopbaanprofessional. Elsbeth legt makkelijk verbanden, is doelgericht en weet zich goed af te stemmen op de behoeften van de cliënt.  Haar missie is mensen Happy@work te laten zijn!

elsbeth@happiness-at-work.nl| 06-10769098 | images (1)

Romy Meijer

Romy is afgestudeerd als cultuurwetenschapper en kunsthistorica, maar daarna verder gegaan in de richting van (online) marketing, communicatie en eventorganisatie. Inmiddels combineert ze een baan in de culturele sector met freelance werk en ondersteunt ze Happiness@Work bij alle online uitingen, zoals de website, nieuwsbrief en social media. Dat vindt ze erg leuk om te doen, want Romy gelooft sterk in de kracht van (aandacht voor) werkgeluk: ‘Als je werk doet dat bij jouw talenten en drijfveren past, ben ik ervan overtuigd dat je op de lange termijn productiever, gezonder en vooral gelukkiger zult zijn in je professionele- én privéleven.’

info@romymeijer.nl | images (1)

Romy Meijer