Happiness@Work

Referenties

Happy talenten

“Aanstaande maandag mag ik beginnen, op precies die dagen waarop ik wilde werken én voor dezelfde organisatie als waar mijn droombaan in april niet doorging. Deze organisatie heeft nu een baan die nog beter bij mij past. Bedankt Happiness@Work! Niet alleen voor de bemiddeling, maar ook voor het feit dat je direct door mij heen prikte en mij het zelfvertrouwen gaf dat ik kwijt was.”

Het bijzondere is dat jullie met je achtergrond en ervaring ook veel inspiratie hebben gegeven. De zin en energie over jullie bedrijf en concept is echt overgekomen. Ik heb het zelfs al aan een aantal vrienden doorverteld. Het is nieuw en verfrissend.”Happy werkgevers

Namens CCI IT Groep hebben wij met veel plezier mogen samenwerken met Happiness@Work. Het is een vriendelijke, professionele en toegewijde club die goed in het vizier heeft waar de grootste kracht van een organisatie ligt, namelijk bij het personeel! In dat kader heeft Happiness@Work ons geadviseerd in het project CCI – On the Move; een project ten behoeve van de duurzame inzetbaarheid van personeel. Mooie bijkomstigheid van dit project was dat het in aanmerking kwam voor een subsidieregeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. En daar heeft Happiness@Work ons ook geweldig bij geholpen!

Bij alle medewerkers van CCI, inclusief directie en aandeelhouders, heeft Happiness@Work een Talent Motivatie Analyse (TMA) afgenomen en op basis van deze blueprint van onze organisatie heeft ze een adviesrapport geschreven. Dit rapport was een belangrijke basis voor optimalisatie van het HR-beleid binnen CCI IT Groep. Het resultaat is nu al goed merkbaar: collega’s zijn vol passie aan de slag gegaan met nieuwe initiatieven, ze zijn veel beter in staat om kennis te delen en pakken zelf de regie over hun persoonlijke ontwikkeling. Vanzelfsprekend heeft dit ook een hele positieve impact op de sfeer. Wij zijn dus happy!”


– Dhr. J. Deforce, algemeen directeur CCI IT Groep