Happiness@Work

Projectleider Infra

Werkomgeving

Bij onze opdrachtgever is een vlotte en veilige doorstroming het doel. Zij verzorgen de complete weginrichting van ontwerp tot realisatie op het gebied van verkeersmaatregelen, wegmarkeringen, geleiderail en bewegwijzering en doen dit voor zowel tijdelijke- als permanente situaties. Daarnaast vervult de organisatie een adviserende rol over verkeerskundige mobiliteitsvraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten zij deze werkzaamheden vanuit vier vestigingen verspreid over Nederland.

Het is een organisatie waarbinnen passie en trots kernwaarden zijn. Daarnaast streven zij ernaar om onderscheidend te zijn met en voor hun klanten/partners. Werknemers gaan niet náár maar vóór hun werk, zijn trots op wat ze hebben gepresteerd en worden hier ook naar gewaardeerd. Bij onze opdrachtgever maken de mensen het verschil. Daarom investeert men veel in de organisatie en de medewerkers. Goed is niet goed genoeg. Zij streven naar betere, haalbare alternatieven en nemen het initiatief om die in te zetten.

Functie inhoud

Als Projectleider Infra ben je coördinator van de afdelingen Ontwerp en Advies en van het Bedrijfsbureau en verantwoordelijk voor het inzetten van de juiste mensen en voor de processen van deze afdelingen. Tevens ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de medewerkers. Je bent de spin in het web van de projecten van onze opdrachtgever. Je ondersteunt de bedrijfsleider Geïntegreerde Projecten en de 2 Rayonmanagers met het plannen van de projecten, het bewaken van de processen,  het inzetten van de mensen en het aannemen van grote projecten. Je begeleidt en coacht de medewerkers om van ieder project een succes te maken. Je bent tevens verantwoordelijk voor de kwaliteit van de mensen en voor het zorgen dat de medewerkers optimaal uitgerust zijn om hun werkzaamheden te kunnen doen. Dat betekent dat je in overleg met HR zorgt voor de juiste opleidingen, vakkennis, job rotation.  Je onderhoudt het netwerk van de professionele flexibele schil en zet deze waar nodig in op de projecten. Ook hier bewaak je de kwaliteit van de processen, de communicatie en de kwaliteit van externen. Daarnaast ben je een sparringpartner op niveau. Je stelt bedrijfsplannen op voor de afdelingen binnen de kaders van het businessplan. Dat doe je in overleg met de lijnmanagers en de directie. Om hier goed uitvoering aan te geven houd je de markt en de marktontwikkelingen goed in de gaten en onderhoud je contacten met opdrachtgevers en potentiële opdrachtgevers. Je bent pro actief en doet waar mogelijk voorstellen tot verbetering en of vernieuwing. Uitgangspunten bij deze voorstellen betreffen zowel de bedrijfsresultaten als de klanttevredenheid. Je rapporteert aan de algemeen directeur. Belangrijk is dat je communicatief sterk bent, goed kunt samenwerken en oog voor de mensen hebt.

Je ontvangt

In deze functie van Projectleider Infra maak je deel uit van een enthousiast, deskundig team. De sfeer bij deze organisatie is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten zij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Onze opdrachtgever biedt je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij kandidaten die affiniteit hebben met het vakgebied. Die met een ondernemende instelling, pro-actief en met visie aan de slag willen en bijdragen aan een succesvolle organisatie.

Verder heb je:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Meerdere jaren ervaring binnen de (aanverwante) branche
  • Ervaring in coachen en leidinggeven
  • Kennis van procesbeheersing, contractmanagement en kostprijsberekeningen
  • Uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden
  • Inlevingsvermogen, coachingsvaardigheden, innovatief vermogen, resultaatgerichtheid en pro-activiteit

Geïnteresseerd in deze vacature ?
Reageer snel via onderstaand contactformulier of mail je CV met motivatie aan info@happiness-at-work.nl!

[contact_form]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *