Happiness@Work

Over Happiness@Work

Wij zijn Iris en Katja: specialisten in het vinden, ontwikkelen, binden en boeien van talent. Dat doen we zowel voor werkgevers als voor individuele talenten en ondernemers. Werkgeluk staat voor ons in alles centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat je productiever, creatiever en gezonder bent als je werk doet dat van nature bij jouw talenten en drijfveren past. Je kunt bij ons dan ook terecht voor o.a. talentmanagement, loopbaancoaching, assessments, teamtrainingen en workshops.

Onze visie

Happiness@Work ziet dat digitale communicatie, individualisering, globalisering en resultaatgerichtheid onomkeerbaar zijn en nieuwe eisen stellen aan de manier waarop we (samen) werken. Bovendien krijgen we door de vergrijzing en ontgroening op niet al te lange termijn te kampen met een forse mismatch op de arbeidsmarkt. We kunnen het ons gewoonweg niet veroorloven om op de huidige manier om te gaan met talenten en hun capaciteiten, creativiteit en deskundigheid. Wij geloven dat inzoomen op, uitdiepen van en het versterken van individuele eigenschappen en competenties en op basis daarvan de match maken essentiële waarde toevoegt aan organisaties. Want iedereen heeft talent, maar lang niet alle talenten worden optimaal benut of ingezet. Daar besteden wij veel tijd en aandacht aan. Dat is de kern van alles wat wij doen. Dat zien wij als de enige manier om een bedrijfsleven op te bouwen dat klaar is voor de toekomst.

Onze missie

Happiness@Work is waar we het allemaal voor doen. Het potentieel aanspreken, de persoon in zijn/haar kracht zetten zodat deze happy aan het werk gaat, blijft en doorgroeit. En op die manier optimaal bijdraagt aan de organisatie en haar performance. Zo maken wij het verschil.

Kernwaarden

Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen: transparant en afspraak is afspraak. Het uitgangspunt van Happiness@Work is het leveren van kwaliteit voor zowel opdrachtgever als kandidaat.

Onze kernwaarden:

  • Transparantie
  • Daadkracht
  • Betrokkenheid

Onze kernkwaliteiten:

  • Pragmatische zakelijkheid
  • Ondernemerschap
  • Deskundigheid