Happiness@Work

Gezocht: Spin instructeur

Ben jij sportief, fietsliefhebber en heb je er altijd van gedroomd om van je liefhebberij je beroep te maken?

Wil jij iedere dag bezig zijn met bewegen, motiveren van mensen en ze hun grenzen laten verleggen? Ben jij vastbesloten om dat met volle energie, passie en een grote dosis enthousiasme op een innovatieve en zelfstandige manier in te zetten? Dan is dit je kans!

Wij zoeken een gedreven en ondernemende persoon die samen met de eigenaar de schouders onder de spinschool wil zetten.

Die zelf training kan geven, maar vooral ook meedenkt- en doet in andere trainingen en diensten, Iemand die het leuk vindt om een professionele spinschool mee verder te brengen. Die inbreng en ideeën heeft en zakelijk kan denken.

Als spininstructeur (onze basis) ben je mede verantwoordelijk voor de organisatie van de workouts. Uiteraard voorzien wij je van de benodigde informatie en zal je getraind worden in het begeleiden van de workouts. Jij maakt de leden enthousiast en zorgt ervoor dat ze ‘geprikkeld’ worden om zich steeds opnieuw te verbeteren. Tevens is het belangrijk dat je mede zorg draagt voor de kwaliteit van de aangeboden programma’s en de daarbij behorende TOP gastvrijheid en enthousiasme. Als instructeur ben jij een stabiele, van nature coachende, positieve en sportieve medewerker.

Wie ben je?

Wij zoeken een ondernemende persoon met competenties als: energiek, enthousiast en gepassioneerd voor de sport. Bij voorkeur heb je een sportopleiding gevolgd of heb je ervaring als (top)sporter en/of sportinstructeur. Je streeft altijd naar het beste resultaat en biedt jouw klanten een uitstekende service. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en woont in de omgeving van Breda.

Waar ga je aan de slag?

Bij onze opdrachtgever “draait” het om spinning. Daar steken zij alle tijd, energie en enthousiasme in met mooie en gevarieerde technische lessen voor ‘tal’ van leden. Spinning is namelijk meer dan zomaar een lesje stampen. Het is een prachtige sport die je uitdaagt, inspireert, opzweept, je grenzen laat verleggen en moraal geeft. De grootste uitdaging is dan ook, om iedereen op een spinning bike vooruit te laten gaan. Dat doen ze op een mooie locatie nabij Breda. Ze hebben een ruime zaal binnen. En zodra het weer het toelaat zetten ze de spinningbikes buiten. Op de locatie hebben ze de ambitie en legio mogelijkheden om uit te  breiden in aantal en ook het aanbod van lessen.

Wat mag je verwachten?

Er zijn allerlei vormen van samenwerking mogelijk. Zij vinden het belangrijk dat je je voor langere tijd aan de spinschool wilt verbinden en samen met hen wilt gaan uitbouwen. Je verdiensten hangen uiteraard samen met de omvang van je activiteit.

Hebben we je getriggerd en heb je interesse? Dan komen we graag met jou in contact!

Mail je CV en motivatie naar info@happiness-at-work.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op..