Happiness@Work

Bedrijfsleider Geïntegreerde Projecten

Werkomgeving

Bij onze opdrachtgever is een vlotte en veilige doorstroming het doel. Zij verzorgen de complete weginrichting van ontwerp tot realisatie op het gebied van verkeersmaatregelen, wegmarkeringen, geleiderail en bewegwijzering en doen dit voor zowel tijdelijke- als permanente situaties. Daarnaast vervult de organisatie een adviserende rol over verkeerskundige mobiliteitsvraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten zij deze werkzaamheden vanuit vier vestigingen verspreid over Nederland.

Het is een organisatie waarbinnen passie en trots kernwaarden zijn. Daarnaast streven zij ernaar om onderscheidend te zijn met en voor hun klanten/partners. Werknemers gaan niet náár maar vóór hun werk, zijn trots op wat ze hebben gepresteerd en worden hier ook naar gewaardeerd. Bij onze opdrachtgever maken de mensen het verschil. Daarom investeert men veel in de organisatie en de medewerkers. Goed is niet goed genoeg. Zij streven naar betere, haalbare alternatieven en nemen het initiatief om die in te zetten.

Functie inhoud

Als Bedrijfsleider Geïntegreerde Projecten ben je eindverantwoordelijk voor de afdeling Geïntegreerde Projecten; de meest complete en complexe dienstverlening die onze opdrachtgever biedt aan grote partijen. Je bent een ervaren leidinggevende en een echte peoplemanager. Daarnaast ben je een sparringpartner op niveau en zit je aan tafel met grote partijen als het gaat om UAV-gc trajecten op het gebied van verkeersgeleiding. Daarbij kan het gaan om tijdelijke of permanente oplossingen, waarbij klanttevredenheid een heel belangrijke component is. Als je ook nog mogelijkheden tot vernieuwingen en verbeteringen kunt inbrengen, dan is dat een groot pluspunt. Je zorgt tevens voor het onderhouden van de contacten met opdrachtgevers en potentiële opdrachtgevers. Je bent actief in de markt om de positie van het bedrijf nog verder te verstevigen. Als lid van het MT heb je visie, ben je opbouwend kritisch en denk je in mogelijkheden en oplossingen. In deze functie draag je voor de afdeling de eindverantwoordelijkheid voor het realiseren van de commerciële-, omzet-, financiële- en operationele doelstellingen. Je geeft leiding aan ongeveer 30 medewerkers vanuit verschillende disciplines en werkt in een matrix-organisatie. Je rapporteert aan de directie. Belangrijk is dat je een daadkrachtige en resultaatgerichte manager bent die helder en duidelijk communiceert, flexibel is in gedrag en oog heeft voor de mensen. Je vervangt de directie bij diens afwezigheid.

Je ontvangt

In deze functie van Bedrijfsleider Geïntegreerde Projecten maak je deel uit van een enthousiast, deskundig team. De sfeer bij deze organisatie is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten zij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Onze opdrachtgever biedt je een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij kandidaten die affiniteit hebben met het vakgebied en ervaring met UAV-gc contracten. Die met een ondernemende instelling, pro-actief en met visie aan de slag willen om de afdeling Geïntegreerde Projecten nog beter en innovatiever te maken.

Verder heb je:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Meerdere jaren aantoonbare leidinggevende ervaring binnen de (aanverwante) branche
  • Kennis van systeemgerichte contractbeheersing en UAV-gc
  • Uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden
  • Visie, daadkracht, innovatief vermogen, resultaatgerichtheid, ondernemerschap, pro-activiteit

Geïnteresseerd in deze vacature ?
Reageer snel via onderstaand contactformulier of mail je CV met motivatie aan info@happiness-at-work.nl!

[contact_form]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *