Happiness@Work

Executive Coaching

De Executive Coaching van Happiness@Work richt zich in eerste instantie op werkgerelateerde vraagstukken en op de ontwikkeling en doorstroom van de medewerker binnen de organisatie. Gericht op bijvoorbeeld leiderschap, persoonlijk leiderschap of persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zijn we ook coach en sparringpartner voor medewerkers die zich los van hun huidige werkgever willen oriënteren op nieuwe stappen in hun carrière.

Voor managers, ondernemers en directeuren

Onze executive coaching is gericht op managers, ondernemers en directeuren. Als leidinggevende is het van belang dat je je bewust bent van je innerlijke drijfveren, je authenticiteit en dat je je capaciteiten optimaal benut om talentvol te acteren. Vanuit de organisatie wordt van een leidinggevende of leider verwacht dat die een visie heeft en een duidelijke koers kan aangeven, passend bij de huidige economische ontwikkelingen.

Traject op maat

Elk coaching traject is maatwerk. Wij bespreken in een persoonlijke intake samen met u de coachingsvraag en passen daar ons aanbod op aan.

Abonnement voor Executive Coaching

Medewerkers en organisaties die een lange termijn ontwikkeltraject voor zich zien, hebben veel baat bij het executive coaching abonnement van Happiness@Work. Dit is een traject voor coaching op abonnementsbasis met een looptijd van een jaar. Na het jaar stopt het abonnement automatisch en wordt in een evaluatiegesprek bekeken of het zinvol is om verder te gaan. Het grote voordeel is dat het structureel houvast biedt, alsmede constante sparring en partnership.

Het abonnement voor executive coaching bestaat uit:

  • 1 x per maand een coachingsgesprek van 1,5 uur
  • 2 x per jaar een evaluatie met werkgever en kandidaat
  • 2 x per jaar een lezing/masterclass/intervisie met peer group
  • 24/7 ondersteuning via e-mail/telefoon