Happiness@Work

Junior Content Writer

Werkomgeving

Onze opdrachtgever is een content marketing bureau in Breda. Het startte in 2008 als sportmarketing bureau. Sport vinden zij nog steeds een geweldige manier om content te maken die mensen raakt en inspireert. Maar er zijn veel meer domeinen en partnerships waarmee ze impactvolle verhalen kunnen maken. De combinatie van data, technologie en media biedt volop mogelijkheden om succesvolle verhalen te creëren. Hun sportgeschiedenis helpt hen daarbij en geeft hen een voorsprong als agency voor content marketing. Als geen ander weten zij dat je afgerekend wordt op het resultaat, dat content alleen succesvol is als het scoort. Je komt als junior content writer terecht in een compact en hands on team met super gedreven mensen waar je veel kunt leren en snel kunt ontwikkelen.

Functie inhoud

In de functie van junior content writer ga je vooral verhalen schrijven. Content die mensen interesseert, inspireert, aanzet tot actie en verbindt met een merk. Of het nou een merkverhaal, een creatieve campagne of een communicatieplan is, je pakt het aan en schrijft het. Je wordt, samen met het team, verantwoordelijk voor het opstellen en plaatsen van alle geschreven content. Dit doe je voor verschillende klanten en verschillende merken. Hiervoor schrijf je blogs, online artikelen en content voor social media. Daarnaast bedenk en schrijf je voor in- en externe communicatiemiddelen zoals website, presentaties en e-mail campagnes. Jij begrijpt als geen ander de geheimen van SEO en gebruikt die bij het schrijven van web teksten. Je bent nieuwsgierig naar de ontwikkelingen in het vakgebied en volgt op de voet wat er gebeurt in de wereld van online marketing/communicatie en klantbeleving. Deze ontwikkelingen vertaal je naar gave out-of-the-box en lekker geschreven content die aansluit bij de behoefte van de klanten. Jij, als junior content writer, weet precies op welke manier en via welk kanaal je de juiste doelgroep enthousiast maakt.

Je ontvangt

 • Een plekje in een gedreven en hecht team waarin je veel kansen kunt pakken, mooie dingen kunt maken en jezelf enorm kunt ontwikkelen
 • Marktconform salaris
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden

Functie eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring
 • Je bent gedreven en leergierig, pakt alles aan om je te ontwikkelen
 • Goede en makkelijke schrijver die verschillende stijlen hanteert en de juiste snaar kan raken
 • Ervaring in het plaatsen van posts en je kent de basics van community management en advertising
 • Je bent thuis in de wereld die SEO heet
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift (spelling en grammatica)
 • Je beschikt over een nieuwsgierige en onderzoekende geest en bent organisatorisch sterk
 • Last but not least ben je gezellig en sociaal, een harde werker die ook wel in is voor een geintje

Geïnteresseerd in deze vacature ?
Reageer snel via onderstaand contactformulier of mail je CV met motivatie aan info@happiness-at-work.nl!

[contact_form]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *